ג'ניפר לורנס מאחורייך: כריס מרטין וקיילי מינוג ביחד?
שני הזמרים אמנם ידידים כבר הרבה מאוד שנים אבל תמונות חדשות שתפסו אותם מבלים יחדיו בשעת לילה מאוחרת, מעידות כי הסטטוס הזוגי שלהם לאו דווקא מעודכן. מי היה מאמין?
דבר ראשון, אנחנו חייבים להוריד את הכובע בפני כריס מרטין (38), מעבר לעובדה שהוא זמר ויוצר מוכשר מאוד, שלא לדבר על זה שהוא ממש לא מכאיב לנו בעיניים, הוא פשוט עושה לאתרי הרכילות בית ספר.

עובדה, עד היום אנחנו לא יודעים בוודאות אם הוא וג'ניפר לורנס (24) באמת היו זוג, מאחר ועד לרגע זה, לא התפרסמה בשום מקום תמונה רומנטית שלהם. שתבינו, שאתרי הרכילות כבר דיברו על כך שהם עוברים לגור ביחד, נפרדו ושוב חזרו - ועדיין, אין תמונות.
אז עכשיו, אם זה לא הספיק לכם, מרטין מבלבל אותנו עוד יותר, אחרי שתמונות שלו ושל הזמרת האוסטרלית קיילי מינוג (47), הולכים יד ביד, צצו ברשת. התמונות המדוברות מציגות את שני המוזיקאים ביום ראשון בסביבות השעה 1:30 בלילה, ברחוב שקט בלונדון, רגע אחרי שמינוג סיימה הופעה.
עובר אורח שהיה בסביבה, סיפר למגזין Sun ש"הם היו בתוך עולם משלהם, הם לא היו מודעים לאף אחד אחר חוץ מעצמם". לעומת זאת, מקורבים מכחישים את הרומן בין מרטין למינוג בתואנה שהם פשוט חברים מאוד טובים. "הם לא יוצאים, אין בזה כלום, אני יודע משני הצדדים שהם חברים הרבה מאוד זמן". אז נכון, השניים חברים קרובים כבר די הרבה שנים, אבל תודו שיש משהו קצת חשוד בתמונות האלה.

אגב, אם נעשה איזשהו חתך של הנשים שמרטין אוהב, החל מגרושתו, גווינת' פאלטרו ועד מינוג, אנחנו מבינים שגיל זה באמת לא פקטור מבחינתו, אבל לגמרי יש לו קטע עם בלונדיניות, הא?















