לאסי עזר ודפנה לוסטיג יש 24 שעות להתנצל בפני נטלי דדון ולפצות אותה על הנזקים שנגרמו לה בעקבות הפגיעה בשמה הטוב: דדון שלחה אתמול בבוקר מכתב התראה באמצעות עורכי הדין שי אליאס וליזי דללי, בגין שורה של פרסומים פוגעניים והתבטאויות קשות וחמורות לטענתה, אשר פגעו בשמה הטוב ושודרו בתוכנית הבוקר בתחנת הרדיו של 102FM אותה מנחים עזר ולוסטיג.
במכתב, נדרשו השניים, בין היתר, להסיר כל פרסום פוגעני שהופץ על ידם ברדיו ו/או ברשתות החברתיות וכן לפצות את נטלי דדון בסכום לצורכי פשרה בלבד, בסך של 500,000 ₪.
בין הטענות שמעלה דדון על ידי עורכי דינה, נאמר כי עזר ולוסטיג פועלים באופן עקבי לפגוע בשמה הטוב ולשימה לבוז, ללעג ולקלס הן בתוכנית הבוקר והן ברשתות החברתיות השונות (לרבות ב"פייסבוק", ב"טוויטר" וב-"אינסטגרם"). בנוסף, הם טוענים כי נגרמו לדדון נזקים כלכליים חמורים בעקבות ביטולי פרוייקטים עתידיים בין מפרסמים שונים ובינה ובעקבות ההשפלה שחשה, דדון מצויה במצב נפשי רגשי קשה עד מאוד וממעטת לצאת מהבית.
כמו כן, בכוונת דדון להגיש תלונה מתאימה לרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, המפקחת על התכנים המובאים בתוכנית זו. זוהי לא הפעם הראשונה בה עזר מסתבך. רק לאחרונה שידר הקלטה של שכנתו בעת סקס.
מרדיו 102 FM העדיפו לא להגיב.