איך נראה שישי בערב בבית משפחת גולן־רודינה?
"אנחנו עושים קידוש, ואני אוהבת את המסורת הזו שמבדילה בין יום רגיל לסוף השבוע כי זה נותן אווירה אחרת בבית. אנחנו מכינים ארוחה גדולה - אני קונה כלים חד פעמיים מעוצבים יפים ושמה מפה לבנה וחגיגית וממש מעצבת שולחן. ארוחת שישי זה קדוש ובדרך כלל חוץ משלושתנו נמצאים גם אמא של אייל, אמא שלי ובן הזוג שלה, אחי והילדים של אייל, אם הם איתנו באותו סוף שבוע".
מטלות הבית - כביסות, גיהוץ, בישולים - עושה בשבת?
"הכל אני עושה בשבת, אין לי ברירה, אבל בעיקר אני אוהבת לבשל. לעמוד ולבשל אין לי בעיה גם שעות. את הארוחה כולה אני מכינה, בעיקר אוכל מרוקאי אבל אני מאוד אוהבת לגוון. מלא סלטים: סלט חצילים, סלט ביצים, סלט מיונז, מטבוחה פלפלים. אחר כך אני כמעט תמיד מכינה דג חריף ואז בעיקריות אני מגוונת, זה יכול להיות עוף חריף או עוף עם אורז או קציצות פרגית עם אורז, או גולאש. אני בדרך כלל מכינה שלושה סוגי מנות עיקריות, ולפעמים אני מפציצה עם יותר. ככה אני, אם אני מכינה, אני כבר מכינה. אצלנו אף פעם אי אפשר לדעת בדיוק כמה אנשים ישבו אל השולחן וכבר קרה שפתאום הגיעו חברים בהפתעה, אז אני אוהבת שתמיד יהיה מספיק, שלא יחסר".
"אני, ולפעמים גם אמא שלי עוזרת. אני עושה הכל ביד, לא אוהבת להשתמש במדיח. זה מגעיל אותי. כשהמנקה מגיעה אלינו היא תמיד מפעילה את המדיח, אבל אני לא מסוגלת. גם אם יש לי ערימה של 40 צלחות בכיור, אני שוטפת ביד".
שישי בבוקר, מה את עושה בדרך כלל?
"כבר בחמישי בלילה אני מתחילה בבישולים. בחמישי זה תמיד הסלטים והממולאים שדורשים יותר זמן, ואז בשישי מכינה עיקריות וקינוח. בשישי בבוקר אני מביאה את יאן לגן ואז יש לי ארבע שעות לבשל. אני לובשת טרנינג ומתחילה, בלי סינר, מה פתאום סינר, הבגדים פשוט הולכים אחר כך לכביסה. כמעט תמיד עד 12:00 אני מספיקה הכל ואז הולכת לאסוף אותו, ואז שנינו נכנסים לשנ"צ צהריים. שנינו עייפים בשלב הזה. לקראת הערב אני צריכה לחמם הכל מחדש וכשנכנסת שבת מתיישבים לאכול".
A photo posted by Ruslana Rodina (@ruslanarodina)
on Dec 31, 2016 at 2:06pm PST
A photo posted by eyalgolan1 (@eyalgolan1)
on Jun 6, 2016 at 11:29am PDT
דברים שאת מרשה לעצמך בוויקנד שאת לא מרשה לעצמך באמצע השבוע?
"ללעוס גת. אני לועסת גת כל יום שישי. אני לא ממש יכולה להסביר לך מה זה עושה לי, כי חוץ מאלכוהול לא ניסיתי שום סוג של סם, אז אין לי למה להשוות. אבל זה עושה אותך בראש טוב וכיף לך, ולא מגיע אחרי זה הנגאובר. אה, וזה גם עושה אותך מאוד ערנית, אחרי כל הבישולים והאירוח אני ב־ 21:30 גמורה, ואז אני לועסת ואני נשארת ערה עד 5:00 בבוקר בלי בעיה. זה הכיף שלי. כל שישי אני ואייל קבוע יש לנו את הישיבה הזו שאנחנו לועסים גת ורואים טלוויזיה. הוא לא ילך לשומקום בלעדיי, ואני לא אלך בלעדיו. אנחנו לועסים, זה מתחיל לעבוד אחרי שעה וחצי בערך, אבל אני מגזימה ולועסת איזה חמש שעות".
לועסים ויורקים, כן?
"כן, תתארי לעצמך, זה מאוד חינני".
חלוקת התפקידים בסופשבוע שוויונית או שהכל נופל עלייך?
"בישולים וכלים אני עושה, ובאהבה. אייל הוא בעלים של קבוצת הכדורגל הפועל מרמורק ובשישי בבוקר הוא שם, אז אני לוקחת ומחזירה את יאן מהגן, אבל בשבת בבוקר אם יאן קם מוקדם, הוא יכול לקום ולהיות איתו ואז גם להגיש לי ארוחת בוקר למיטה".