רוצים להכניס איזון לחיים? זה הזמן להצטרף לקהילות חיים מאוזנים - חיים טוביםהקהילות של פרויקט "חיים מאוזנים - חיים טובים", מסייעות לכם להחזיר את האיזון לחיים בעזרת צוות מנטורים בתחומים שונים. רוצים להחזיר את האיזון לחיים שלכם? היכנסו לקהילות שלנו, הירשמו לניוזלטרים שמעניינים אתכם ושלחו שאלות למנטורים, כי חיים מאוזנים=חיים טוביםלכל המבזקים הכי מטוקבקותנכון או לא נכון?יש הרבה מיתוסים סביב התזונה שלנו וקשה לדעת מה נכון. אורלי פיינה, דיאטנית קלינית, עושה סדר ומסבירה מה מדויק ומה פחותמתכון מאוזן: שקשוקה ברוטב עגבניותאורלי פיינה ודודי צזנה מנטורים "חיים מאוזנים - חיים טובים" עם מתכון מאוזן למנה שאפשר לאכול לפני או אחרי אימוןמתכון מאוזן: פסטה ברוטב בולונז וירקותאורלי פיינה ובני בז'ה, מנטורים "חיים מאוזנים - חיים טובים", מכינים מנה מאוזנת וטעימה לכל המשפחה מתכון מאוזן: הבורגר טבעוני המתכון הקלאסי עובר שדרוג והופך למאוזן יותר עם אורלי פיינה ותום בעבור, מנטוריות "חיים מאוזנים - חיים טובים"מתכון מאוזן: נתחי סויה על אטריות אורזבכל ארוחה, כולל ארוחות ביניים, מומלץ לשלב חלבון איכותי, כמו במתכון שמכינים יחד מנטורים "חיים מאוזנים - חיים טובים"מחפשים איזון בחיים?כתבות נוספותחיים מאוזנים - תוכן פרסומיגזים וקוליק בתינוקות – למה זה קורה ואיך ניתן להקלתופעת ה'גזים' בתינוקות המוכרת למרבית ההורים מאפיינת תינוקות בחודשי חייהם הראשונים וזאת כחלק מהבשלת מערכת העיכול וההסתגלות לחיים מחוץ לרחם. בדומה לידיו הקטנטנות והמושלמות שעדיין אינן יודעות לתפוס ורגליו הזעירות שעדיין אינן יודעות ללכת, כך גם בפנים, המערכות מסתגלות וזו שעושה הכי הרבה 'רעש' היא מערכת העיכול. בלשון הרפואית קוראים לזה קוליק (Infantile Colic) ומגדירים את התופעה בהתאם לגיל התינוק ולמאפיינים בהתנהגותו ובמצב בריאותו הכללי. ריכזנו לכם את כל המידע והעצות שיעזרו לכם לצלוח את התקופה הזו בשלוםאסם נסטלה משפרת את המוצרים ושומרת על הטעםרפורמת סימון המוצרים יצאה לדרך ונתנה לחברות המזון הזדמנות להוריד מכמויות הסוכר, הנתרן והשומן הרווי ממגוון של מוצרים, אך תהליך השיפורים התזונתיים באסם-נסטלה התחיל כבר לפני יותר מ 5 שנים. אז איך מורידים סוכר אך שומרים על הטעם? גלו כאן את כל החידושים בעולם המזון גלו את הסוד - איך מפחיתים סוכר ועדיין שומרים על הטעם הייחודי של קטשופ אסםשנות ה-80 העליזות, הפופ שולט כמו גם החותלות וצמידי הסרגל, הקובייה ההונגרית שוטפת את הרחובות בהיסטריה, ירדנה ארזי ועופרה חזה ז"ל הופכות לחלומם של כל נער ונערה. בטלוויזיה יש תכניות עם הפקה ישראלית מקורית ובאסם עוד חדשנות מקפיצה- בקבוק הקטשופ שעומד על הראש. אז מה זה אותו רוטב שכבש את ילדי ישראל ומה החדשנות שלו היום?טעים לאכול נכוןכולנו מכירים את השעה הזאת ביום, בדרך כלל שלוש שעות אחרי ארוחת הצהריים, ממש בעיצומו של היום: הבטן פתאום מתחילה לקרקר ואז מתחיל המרדף אחר האוכל שישביע את הרעב. אז מה מומלץ לאכול בזמן הזה? הנה כמה טיפים שיסייעו לכם להיערך לכך נכון