רכילות+

השף טום אביב: "כסף חשוב לי. לא בא לי לעשות אוכל ולהיות קשה יום כל החיים"

זוכה "מאסטר שף" בדימוס, טום אביב, חולש כיום על שתי מסעדות מצליחות בתל אביב ומתכנן לפתוח מסעדה נוספת בחו"ל. ישבנו איתו לשיחה על ביזנס ועל פלז'ר ושמענו ממנו את המנטרה שלו לכל מי שמתכנן לפתוח מסעדה: "אם זה בשביל הפרסום - תשחרר". צפו

 

בשיתוף בנק הפועלים

 

צילום: מתן טורקיה

צילום: מתן טורקיה

סגורסגור

שליחה לחבר

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

שנתיים אחרי שזכה בתואר "המאסטר שף" של ישראל בעונה השישית של תוכנית הריאליטי, השף טום אביב הוא הבעלים הגאה של שתי מסעדות בתל אביב, ה"קוקו במבינו" וה"פאט קאו", ואם תשאלו אותו היד עוד נטויה. במסגרת פעילות "עסקים קטנים 11" של בנק הפועלים בשיתוף ידיעות אחרונות ו-ynet, קפצנו לראיין אותו במקום העבודה ושמענו ממנו שהתוכנית העסקית שלו לשנת 2019 היא לפתוח מסעדה באירופה ולהמשיך לטפח את המוניטין שלו כשף-סלב. אתם יודעים, אחד כזה שגם מנהל את עסקיו ביד רמה וגם מצליח לתחזק אינסטגרם פופולארי וחיי חברה עמוסי חברים מפורסמים.

 

בין לבין, תתפלאו לדעת שהוא לא רק הפרזנטור של המסעדות שלו, אלא ממש עובד במטבח לפחות 6 משמרות בשבוע ומצהיר בפנינו: "אם אתה רוצה לפתוח מסעדה בשביל הפרסום - כדאי שתשחרר".

 

צפו בוידאו בראש הכתבה!

 

 

"אם אתה רוצה לפתוח מסעדה בשביל הפרסום-תשחרר" טום אביב (צילום: אביגיל עוזי)
"אם אתה רוצה לפתוח מסעדה בשביל הפרסום-תשחרר" טום אביב

בתיאבון נשמה. אביב נוגס (צילום: אביגיל עוזי)
בתיאבון נשמה. אביב נוגס

לא רק הפרזנטור של העסקים שלו (צילום: אביגיל עוזי)
לא רק הפרזנטור של העסקים שלו

עובד במטבח כמעט כל יום (צילום: אביגיל עוזי)
עובד במטבח כמעט כל יום

"כסף זה חשוב מאוד". אביב (צילום: אביגיל עוזי)
"כסף זה חשוב מאוד". אביב

בשנה הבאה באירופה? טום אביב (צילום: אביגיל עוזי)
בשנה הבאה באירופה? טום אביב

 

בשיתוף בנק הפועלים

 

צילום: אביגיל עוזי

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פייסבוק
אינסטגרם
twitter
הדגמים המנצחים של 2018