רכילות+

ג'קי אזולאי: "היו ימים שלא היה לי כסף לדלק"

פגשנו את השפית הכי חדה במציאות ועל המסך, ג'קי אזולאי, לשיחה צפופה ודיברנו איתה על מזנון האוכל החדש הנושא את שמה, הדרך שעברה, על ההתמודדות הכלכלית הקשה וכמובן - מה החלום הבא? צפו

בשיתוף בנק הפועלים

 

ג'קי אזולאי בראיון בדוכן האוכל שלה בשוק צפון    (צילום: מתן טורקיה)

ג'קי אזולאי בראיון בדוכן האוכל שלה בשוק צפון    (צילום: מתן טורקיה)

סגורסגור

שליחה לחבר

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

שש שנים לקח לפיינליסטית העונה השלישית של "מאסטר שף", ג'קי אזולאי, לאזור אומץ ולפתוח עסק הנושא את שמה, שבו כולם יכולים לטעום מהבישולים שלה. עד עכשיו, אם רציתם לאכול את הדג המרוקאי שלה או את הקציצות המופלאות, הייתם צריכים להזמין אותה באופן פרטי או לקבל הזמנה לאחת מארוחות הערב החגיגיות שבישלה אצל כמה מהאנשים הכי מפורסמים במדינה. 

 

בחודשים האחרונים, אזולאי (נשואה + 4 ילדים), מתייצבת מדי בוקר בשוק צפון בתל אביב במזנון האוכל "ג'קי מטבח שוק מרוקאי" - עוברת בין הסירים, טועמת וכמובן מבשלת ומגישה צלחות עמוסות כל טוב ללקוחות שפוקדים את המקום. במסגרת פעילות "עסקים קטנים 11" של בנק הפועלים בשיתוף ידיעות אחרונות ו-ynet, קפצנו לראיין את המאסטר שפית במקום העבודה ושמענו ממנה על ההחלטות העסקיות שלקחה בשנה האחרונה, על ההצעות שויתרה עליהן בדרך ("היו כאלה שאמרו לי 'שבי בבית ותקבלי כסף'") ועל המותרות שהרשתה לעצמה אחרי שנים של חיים בצמצום ("היו ימים שלא היה לנו כסף לדלק"). 

 

צפו בוידאו בראש הכתבה!

 

מעמידה סירים. ג'קי אזולאי (צילום: דנה קופל)
מעמידה סירים. ג'קי אזולאי

כל כדור מלמיליאן. אזולאי (צילום: דנה קופל)
כל כדור מלמיליאן. אזולאי

עם הבייבי. אזולאי בעסק (צילום: דנה קופל)
עם הבייבי. אזולאי בעסק

מה יש מנת ספיישל? (צילום: דנה קופל)
מה יש מנת ספיישל?

לא רק יכולנו להעביר את הריח (צילום: דנה קופל)
לא רק יכולנו להעביר את הריח

בעלת הבית (צילום: דנה קופל)
בעלת הבית

חייבים גם לטעום (צילום: דנה קופל)
חייבים גם לטעום

 

בשיתוף בנק הפועלים

 

צילום: דנה קופל

איפור: עדיה שיפמן

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פייסבוק
אינסטגרם
twitter
הדגמים המנצחים של 2018