כל מי שאי פעם צפה בסדרה "משחקי הכס" יסכים שאמיליה קלארק (חאליסי בשבילכם) מהממת, ועכשיו, הם מקבלים חיזוק נוסף מטעם מגזין ''אסקוויר'' האמריקאי, שבחר בה לתואר "האישה הסקסית בעולם". ואיך מבשרים לנו את החדשות? בצילומי עירום כמובן. אחח, איך אתם מכירים אותנו.
אז אין ספק שמדובר בשנה של קלארק (28), שנבחרה לאשת השנה על פי מגזין GQ ועכשיו זכתה בתואר הנכסף של הכי סקסית. כפיים. המגזין מתאר את השחקנית בתור אחת ש"מצליחה לחיות בהיגיון עם כמה הפכים, ולהפוך אותם לטבעיים. מתיקות וקשיחות, רגשנות ודם קר. משהו בניגודיות הזו מסביר את הסקס אפיל שלה. היא יכולה לשחק מלכה ואחות קטנה, דומיננטית וחברה". אנחנו מסכימים.
ליסה הינטלמן, מנהלת הפרוייקטים של המגזין סיפרה שהבחירה בקלארק הייתה די ברורה. "היא בלתי נשכחת ב'משחקי הכס', וזכתה בפה אחד בבחירת הצוות, החברים והמשפחה". ההצבעה שלנו גם נכללת?
A photo posted by Esquire (@esquire)
on Oct 12, 2015 at 8:16pm PDT
אז נכון, אנחנו לא ממש מבדילים בין המגזינים השונים שמכתירים את הסלבס בתארים האלה, אבל בין עמיתיה החדשים של קלארק לתואר נמצאים האיש הכי סקסי בעולם לפימגזין פיפל, כריס המסוורת', האישה הכי יפה בעולם לפי פיפל, סנדרה בולוק, והאישה הכי סקסית בעולם לשנת 2014, קייט אפטון. תכלס, רשימה לא רעה של אנשים להיות בה.