חמישי, 14:00. מתחם הבימה, תל אביב. אחרי שסיימה ללמוד לבשל מול כל האומה, בפריים טיים, וסיפרה למי שרק רצה לשמוע, איך הילדים שלה מתים על השניצלים שהיא מכינה, שמחנו להיתקל ביעל בר זוהר, כשהיא יושבת על קפה ומאפה, בפגישת צהריים עם עורך הטלוייזיה, אסף גרינבוים. משהו שאת רוצה לספר לנו?
6 צפייה בגלריה


המרכיב הסודי שלי בשניצל זה גרגירי פולי קקאו בבלילה. יעל בר זוהר ואסף גרינבוים
(צילום: מוטי לבטון)
צילם והקפיץ כדורי פלאפלים באוויר: מוטי לבטון









