עכשיו כשהמלחמה נגמרה (לפחות ככה אומרים לנו), הגיע הזמן לטפל בדברים החשובים באמת. במקרה של נינט טייב ויוסי מזרחי, מדובר בהכנות לחינה ולחתונה המתקרבות בצעדי ענק. והכי חשוב - האוכל כמובן. אז מה הולך להיות באירוע של השנה?
החינה
נינט חוזרת למקורות עם חגיגת חינה מרוקאית אותנטית ומפוארת, אבל צמחונית למהדרין - מאחר והכלה ובן זוגה צמחונים טריים. ביום שני האחרון הגיעו טייב ומזרחי מלווים במשפחותיהם לטעימות האוכל באולם אגדתא, לאירוע שיתקיים ביום ראשון, ה-31 באוגוסט. מהצד של הכלה - אמא מרסל, אבא יוסי והאחות הקטנה אסתי, ומהצד של יוסי, אמו, דליה.
כמות מוזמנים: 250-300.
מנות ראשונות וביניים:
קציצות דגים, דגים ברוטב מרוקאי וחריף. הרבה חריף.
מנות עיקריות:
קוסקוס ותוספות צמחוניות בלבד.
מתוקים:
כיאה לחינה אותנטית מסורתית - עוגיות מרוקאיות
מקורבים מוסרים כי נינט לא תוותר על הלבוש המסורתי בחינה, ותדגמן כפתן עדכני מהפנט.
החתונה
החתונה תתקיים בתאריך הפיוטי - 9.9 באולמי "סטואה" בגעש. אמש (ג'), הגיעו הזוג המאורס בהרכב משפחתי מלא לטעימות של החתונה, כשעל התפריט אחראי השף של העשירון העליון - פול אסנהיים, מה שמבטיח לאורחים, באשר הם, ערב גורמה איכותי.
כמות מוזמנים: בסביבות ה-600, שיאלצו לעמוד כמו אחרוני המזדנבים בתור, בזמן שהם מחכים לבופה.
מה בתפריט?
שוב, על טהרת הצמחוני: מגוון ירקות ממולאים, סלטים, דגים מרוקאים, בלי דגים חיים, תפריט שנתפר לפי מידותיהם של הזוג המפורסם.