(צילום: ירון שרון עריכה: אמיר סולומון)
פגשנו את השף שגב משה מאחורי הקלעים בצילומי השער החדש של מגזין "פנאי פלוס" לשיחה על כל מה שקורה בחייו כיום - ויש הרבה על מה לדבר. השף עמוס בפרוייקטים לעייפה וסיפר לנו איך הפרעת הקשב וריכוז ממנה סבל בצעירותו, עוזרת לו היום לג'נגל בין הכל, כולל מחשבות על פתיחת מסעדה משלו מעבר לים. הוא כמובן עוד לא מוכן להתחייב על כלום, "סנדרה תתלה אותי", הוא אומר כשהמחשבה על להעתיק את ביתו לחו"ל עולה על הפרק. אבל ממש כמו שפים אחרים בישראל שניסו את מזלם בעולם, אין ספק שהאופציה קוסמת לו מאוד.
ואם כבר שפים אחרים, שאלנו אותו מה דעתו על ההתכתשויות בין הקולגות שלו מעל דפי העיתונים והרשתות החברתיות, ועל כך הוא סיפר לנו כי הוא מיודד עם כולם, ומיישם את מה שלמד בבית, שלפיו "אם אין לך משהו טוב להגיד, תסתום את הפה". ומה כן יש לו להגיד על בית ראש הממשלה שם הוא מבשל לעיתים קרובות? צפו בוידאו.

ריאיון עם שגב משה בגיליון פנאי פלוס החדש - עכשיו בדוכנים

4 צפייה בגלריה
אנחנו מוכנים לאכול כל מה שתבשל. משה שגב
אנחנו מוכנים לאכול כל מה שתבשל. משה שגב
אנחנו מוכנים לאכול כל מה שתבשל. משה שגב
(צילום: גבריאל בהרליה)
4 צפייה בגלריה
הז'קט נחמד והכל, אבל מה עם הקוביות?
הז'קט נחמד והכל, אבל מה עם הקוביות?
הז'קט נחמד והכל, אבל מה עם הקוביות?
(צילום: גבריאל בהרליה)
4 צפייה בגלריה
שגב, תעשה לנו פיצה!
שגב, תעשה לנו פיצה!
שגב, תעשה לנו פיצה!
(צילום: גבריאל בהרליה)
4 צפייה בגלריה
או ארטישוק, זה גם בסדר
או ארטישוק, זה גם בסדר
או ארטישוק, זה גם בסדר
(צילום: גבריאל בהרליה)