יוסי שטרית מפנק את סועדיו עם בישול עילי אבל מסתפק בגבינה לבנה ותמרים בעצמו (ולאו דווקא בשמחה גדולה); מבסוט בטירוף מהשדרוג של ההשתתפות ב"משחקי השף" אבל חושש מהנזק שבא עם הפרסום (כולל התקפי חרדה); מת לכוכב מישלן, אבל יודע שיעבור עוד זמן עד שהקולינריה המקומית תעמוד ברף (זה תלוי בפרטים הקטנים): שטרית, מהשפים המוערכים בסצנה, סוף סוף הופך לכוכב, אבל מחזיק את רגליו נטועות בעקשנות בקרקע.
לחץ דם, כולסטרול וטלוויזיה HD, עוד משהו שעבורו אנשים מצמצמים קלוריות. עם התפקיד החדש כמנטור ב"משחקי השף" של רשת 13, הפך שטרית בחודשיים האחרונים משף מוערך בסצנה הקולינרית שנותר אנונימי מבחינת רוב האומה לכוכב פריים טיים. אנשים עוצרים אותו לסלפי, כמות העוקבים שלו עלתה בעשרות אלפים, והתקפי חרדה שלא הכיר קודם הפכו למנת חלקו.