בשיתוף בנק הפועלים
(צילום: מתן טורקיה)
שנתיים אחרי שזכה בתואר "המאסטר שף" של ישראל בעונה השישית של תוכנית הריאליטי, השף טום אביב הוא הבעלים הגאה של שתי מסעדות בתל אביב, ה"קוקו במבינו" וה"פאט קאו", ואם תשאלו אותו היד עוד נטויה. במסגרת פעילות "עסקים קטנים 11" של בנק הפועלים בשיתוף ידיעות אחרונות ו-ynet, קפצנו לראיין אותו במקום העבודה ושמענו ממנו שהתוכנית העסקית שלו לשנת 2019 היא לפתוח מסעדה באירופה ולהמשיך לטפח את המוניטין שלו כשף-סלב. אתם יודעים, אחד כזה שגם מנהל את עסקיו ביד רמה וגם מצליח לתחזק אינסטגרם פופולארי וחיי חברה עמוסי חברים מפורסמים.
בין לבין, תתפלאו לדעת שהוא לא רק הפרזנטור של המסעדות שלו, אלא ממש עובד במטבח לפחות 6 משמרות בשבוע ומצהיר בפנינו: "אם אתה רוצה לפתוח מסעדה בשביל הפרסום - כדאי שתשחרר".

צפו בוידאו בראש הכתבה!

6 צפייה בגלריה
"אם אתה רוצה לפתוח מסעדה בשביל הפרסום-תשחרר" טום אביב
"אם אתה רוצה לפתוח מסעדה בשביל הפרסום-תשחרר" טום אביב
"אם אתה רוצה לפתוח מסעדה בשביל הפרסום-תשחרר" טום אביב
(צילום: אביגיל עוזי)
6 צפייה בגלריה
בתיאבון נשמה. אביב נוגס
בתיאבון נשמה. אביב נוגס
בתיאבון נשמה. אביב נוגס
(צילום: אביגיל עוזי)
6 צפייה בגלריה
לא רק הפרזנטור של העסקים שלו
לא רק הפרזנטור של העסקים שלו
לא רק הפרזנטור של העסקים שלו
(צילום: אביגיל עוזי)
6 צפייה בגלריה
עובד במטבח כמעט כל יום
עובד במטבח כמעט כל יום
עובד במטבח כמעט כל יום
(צילום: אביגיל עוזי)
6 צפייה בגלריה
"כסף זה חשוב מאוד". אביב
"כסף זה חשוב מאוד". אביב
"כסף זה חשוב מאוד". אביב
(צילום: אביגיל עוזי)
6 צפייה בגלריה
בשנה הבאה באירופה? טום אביב
בשנה הבאה באירופה? טום אביב
בשנה הבאה באירופה? טום אביב
(צילום: אביגיל עוזי)
בשיתוף בנק הפועלים
צילום: אביגיל עוזי