בשיתוף בנק הפועלים
שש שנים לקח לפיינליסטית העונה השלישית של "מאסטר שף", ג'קי אזולאי, לאזור אומץ ולפתוח עסק הנושא את שמה, שבו כולם יכולים לטעום מהבישולים שלה. עד עכשיו, אם רציתם לאכול את הדג המרוקאי שלה או את הקציצות המופלאות, הייתם צריכים להזמין אותה באופן פרטי או לקבל הזמנה לאחת מארוחות הערב החגיגיות שבישלה אצל כמה מהאנשים הכי מפורסמים במדינה.
בחודשים האחרונים, אזולאי (נשואה + 4 ילדים), מתייצבת מדי בוקר בשוק צפון בתל אביב במזנון האוכל "ג'קי מטבח שוק מרוקאי" - עוברת בין הסירים, טועמת וכמובן מבשלת ומגישה צלחות עמוסות כל טוב ללקוחות שפוקדים את המקום. במסגרת פעילות "עסקים קטנים 11" של בנק הפועלים בשיתוף ידיעות אחרונות ו-ynet, קפצנו לראיין את המאסטר שפית במקום העבודה ושמענו ממנה על ההחלטות העסקיות שלקחה בשנה האחרונה, על ההצעות שויתרה עליהן בדרך ("היו כאלה שאמרו לי 'שבי בבית ותקבלי כסף'") ועל המותרות שהרשתה לעצמה אחרי שנים של חיים בצמצום ("היו ימים שלא היה לנו כסף לדלק").
צפו בוידאו בראש הכתבה!
בשיתוף בנק הפועלים
צילום: דנה קופל
איפור: עדיה שיפמן