הזמר העולה נדב חנציס עוד לא בן 18, אבל הטיקטוק כבר הפך אותו לאחד השמות המבטיחים במוזיקה הישראלית.
בשנתיים האחרונות הוא בעיקר שיתף קאברים שעשה, אבל הפריצה הגדולה הגיעה כשהעלה סקיצה לשיר שכתב והלחין בעצמו. בהמשך הגיע EP מסקרן, וגם אירוחים בתחנות רדיו שחשפו אותו לקהל חדש ורחב יותר - כמו אייל גולן, שלקח אותו תחת חסותו והחתים אותו בחברת ההפקות שלו, "ליאם הפקות".
עכשיו הוא מקבל חותמת הצלחה נוספת: קמפיין אופנה ראשון, לקולקציית FRIENDS של fix. במקרה או שלא, לצידו מככבת בקמפיין אלין גולן, הבת של המנטור שלו.
מדובר ביום מרגש עבור הכוכב הצעיר - מלבד העובדה שבאותו ערב הוא הופיע מול 5,000 אנשים, זו גם הפעם הראשונה שלו בסבב ראיונות גדול כזה לתקשורת. מעמד חדש עבורו, אבל הוא עמד בזה בהצלחה.
חנציס סיפר איך פרץ לתודעה, אם קיבל פירגון מהקולגות בתעשייה, ואם הוא כבר מרגיש סלב כשמבקשים ממנו סלפי ברחוב. צפו:
נדב חנציס
(צילום: בר זגה)
"אני נדב חנציס, בקרוב בן 18, ואני זמר, כותב, מלחין, ועכשיו גם עושה קמפיין ל-fix", מציג את עצמו הזמר הצעיר למי שעדיין לא מכיר. "כל יום אני עושה דברים חדשים, וזה כיף".
אם הייתי מספר לך לפני חצי שנה שדבר כזה עומד לקרות לך, היית מאמין?
"לא, אבל לזה שאפתי. העליתי קאברים לטיקטוק במשך הרבה זמן, ואז קיבלתי אומץ להעלות סקיצה של שיר מקורי שלי. זה פשוט התפוצץ, קיבלתי מלא אהבה ומאז הכל היסטוריה. יצא לי EP של שלושה שירים לפני שלושה שבועות, והערב יש לי הופעה בנתיבות, בפעם הראשונה רק אני עם הנגנים שלי, אז זה דבר גדול מאוד מבחינתי. זה מרגש ויש לחץ, זה סוג של חותמת כזאת. אבל אני מאמין במה שאני עושה ואוהב את מה שאני עושה, וברגע שאתה אוהב את מה שאתה עושה - זה יוצא הכי טוב שיש".
אתה כבר מרגיש כוכב? עוצרים אותך ומצטלמים איתך ברחוב?
"לא. כלומר, כן עוצרים אותי ומצטלמים איתי, אבל זה לא כוכב. אני מאמין שאנשים פשוט אוהבים את מה שאני עושה ואת המוזיקה שלי".
איך ההרגשה לעמוד מול המצלמות ולהצטלם לקמפיין?
"זה לא טבעי ויש רגעים שזה אפילו קצת מביך, אבל זה כיף. אז מתגברים על המבוכה של ההתחלה, ואז זה כבר זורם".
התחום הזה מאוד תחרותי, ויש הרבה מוזיקאים צעירים שצומחים מהטיקטוק. זה משהו שאתה מרגיש בעבודה שלך?
אני לא מסתכל על זה כתחרות. אני מאמין שהצלחה של מישהו אחד לא פוגעת בהצלחה של מישהו אחר, ולכל אחד יש את המקום ואת המשבצת שלו. אז אין תחרות, כולם מפרגנים לכולם".
שמעת ביקורת על זה שיצאת מהטיקטוק, ולא עשית מסלול שזמרים אחרים עושים?
"אני לא חושב שיש חוקים. זה שלא הלכתי לתוכנית ריאליטי או משהו כזה, זה לא אומר שלא השקעתי. בסופו של דבר אני כבר שנתיים מעלה קאברים לטיקטוק. אז עשיתי את המסלול שלי, ויש אנשים שעושים את מסלול שלהם".
קיבלת כבר תגובות מאנשים בתעשייה?
"יצא לי לקבל מחמאות מאנשים שגדלתי עליהם, או שאני מכיר ומעריך, אז זה כיף לשמוע".
מה השלב הבא מבחינתך?
"הופעות, עוד שירים שלי, ולעשות כמה שיותר".
צפו בריאיון המלא בראש העמוד!