קים קרדשיאן שברה את האינטרנט ,והפעם, לא מדובר בתמונות העירום שלה. לפי מנוע החיפוש Bing, קים היא הסלב ששמה הוזן הכי הרבה פעמים לשנת 2014. טוב, תמיד ידענו שמספיק קצת עור חשוף ואנשים יוצאים מדעתם. עד פה הכל טוב ויפה, רק שאם תהיתם מי נדחקה למקום השני, התשובה היא, לא אחרת, מאשר ביונסה בכבודה ובעצמה.
באופן עקרוני, אלו דברים שקורים, פעם אתה למעלה ופעם קצת פחות, רק שדווקא במערכת היחסים הנוכחית בין שתי הכוכבות, שאיך נאמר, לא בדיוק ממריאה לשום מקום, לעקוף אחת את השניה זה אפילו קצת מתריס. פירגון? לא היינו בונים על זה.
3 צפייה בגלריה
בזכות זה עלה מספר החיפושים
בזכות זה עלה מספר החיפושים
בזכות זה עלה מספר החיפושים
אז למה בעצם לא לפרגן אחת לשניה? אתרי רכילות מעבר לים מספרים כי הקרדשיאנית מנסה כבר שנים להתקרב לביונסה והיא מתאכזבת בכל פעם כשנסיונות אלו נכשלים. לכן, לאחרונה החליטה כוכבת הריאליטי פשוט לוותר. הקש ששבר את גב הקרדשיאן היה ללא ספק, כאשר ביונסה ובעלה, הראפר ג'יי זי,הבריזו מהחתונה המפוארת של קים וקניה ווסט, שנערכה בצרפת. זאת למרות ששני הראפרים חברים הכי טובים כבר שנים ואף שהיעד האהוב על הזוג קרטר הוא צרפת, עד כדי כך שהם עוברים לשם לשנה. אכן מלוכלך.
3 צפייה בגלריה
פה היא עוד לא ידעה שהולכים להבריז לה
פה היא עוד לא ידעה שהולכים להבריז לה
פה היא עוד לא ידעה שהולכים להבריז לה
בחזרה לחגיגות: לקרדשיאן הייתה שנה עמוסה בהחלט, תמונות של בתה נורת' ווסט זרמו לרשת כמו מים, חתונה מפוארת (ומסוקרת) בצרפת, שלוותה בשער המגזין "ווג" המפורסם, נסיעות עסקיות לאבו דאבי, תכנית הריאלטי של המשפחה, שלא מפסיקה לייצר עוד ועוד פרקים, וכמובן אותן תמונות עירום, לשער המגזין "פייפר", שהפכו מספר ימים אחר כך, גם לתרגילי עזר בפסיכומטרי .
אבל האם השנה של ביונסה הייתה עמוסה פחות? אם נשפוט לפי האירועים, היא משאירה לקרדשיאנית אבק. על קווין בי עברה שנה עמוסה, זה בטוח. שנה שהתחילה בסיבוב הופעות משותף, שלה ושל הבעל ג'יי זי, שהציתו שמועות בלתי נגמרות על משבר קשה ביניהם, כשבאויר, דיבורים על בגידה, ואף מחשבות על גירושין. וזה לא הכל, מכות בין הראפר לבין אחותה של הזמרת, סולנאג', חידוש נדרים ואפילוהצהרה על פסק זמן משותף, הכולל מעבר לצרפת ,על מנת לנסות להיכנס להריון שני. כל אלו מתלווים לסרטון אחד בלתי נשכח, בו ביונסה נראית לגמרי מנותקת מהמציאות ,והישבן, אוי הישבן.
באמת שכשמסתכלים על הנתונים די ברור לנו מי רצתה לחבור למי: ערך הרשת של קים קרדשיאן הוא 65 מליון דולר. של ווסט, 130 מליון. לעומת זאת, הזוג קרטר עוקף אותם בהרבה, עם 450 מליון של ביונסה ו-560 מליון של ג'יי זי. ביונסה זכתה ב17- פרסי גראמי, לעומת קרדשיאן, שזכתה ב-14...פרסי בחירת הנוער.
קים בטוח מרגישה איזה ניצחון קטן על קווין בי, ואולי אפילו רגע קטן של נקמה. השאלה היא רק, איך ביונסה, שרגילה להיות תמיד במרכז העניינים, תגיב למקום הראשון החדש. אם נשפוט לפי העובדות, לא היינו מצפים לטלפון, קים.
3 צפייה בגלריה
זו הייתה יכולה להיות אידיליה
זו הייתה יכולה להיות אידיליה
זו הייתה יכולה להיות אידיליה
(צילום: gettyimages)