זוהי עובדה ידועה שזמן הפרסומות במחצית משחק הסופרבול בארה"ב, הוא משבצת שידור נחשקת ביותר, שלא לומר יקרה להחריד ויכולה לעשות קסמים למותג שיופיע בה. לכן, זה היה רק עניין של זמן, עד שהאישה הכי מפורסמת באמריקה, תקבל פרסומת שמיועדת לשידור בזמן המשחק. אנחנו מדברים כמובן על קים קרדשיאן. צפו:
בפרסומת לחברה הסלולרית T-Mobile, מדגימה לנו קימי הומור עצמי ברמה גבוהה ביותר, משהו שהאמת, לא בטוח שהיינו מצפים ממנה להפגין. "כל חודש, מליוני ג'יגה של מידע לא משומש נלקחים חזרה על ידי החברה הסלולרית. טראגי. מידע עליו שילמתם, שיכול לשמש אתכם לראות את האיפור שלי, היד האחורית שלי, התלבושות שלי, החופשות שלי והתלבושות שלי. לצערי המידע הזה אובד. תעזרו להציל את המידע".
אם ציפיתם שתוך כדי הקריינות של הטקסט הנוגע ללב, קרדשיאן תתלבש חשוף ותעשה סלפי, אז קיבלתם בדיוק את מה שציפיתים לו. אחרי הכל, זה מה שהיא עושה הכי טוב, לא? וזה עוד בלי שדיברנו על ספר הסלפישלה שייצא בחודש מאי הקרוב. ואנחנו אומרים, אם היינו יודעים שאפשר להתפרסם כל כך מסלפי, היינו משקיעים באומנות האבודה הזו עוד מזמן.