נישואיו הקודמים של השחקן ג'סי וויליאמס ("האנטומיה של גריי") זכו ללא מעט כותרות בשנים האחרונות, כך שאולי זו הסיבה שאת האירוע האחרון והחשוב בחייו הוא ניסה לשמור בסוד: החתונה שלו.
אתר TMZ מדווח שוויליאמס ובת זוגו, השחקנית הספרדייה אלחנדרה אונייבה, התחתנו - ולא ממש לאחרונה אלא לפני כמה חודשים, ועד כה הצליחו להימנע מפרסומים על הסטטוס החדש שלהם כזוג נשוי. מעבר לכך שהיא התרחשה, אין כרגע עוד פרטים על החתונה אבל ידוע שהייתה מאוד קטנה ואינטימית, מה שכנראה תרם לכך שמעטים האנשים שידעו עליה.
הנשואים הטריים הכירו לפני שנתיים על סט צילומי הסדרה "מלון קוסטיירה" שבה שניהם מככבים. כשעלתה לאוויר בספטמבר האחרון הם נצפו לראשונה מבלים ביחד באיטליה וספרד, אך הזוגיות לא הצליחה לעורר עניין בסדרה, שבוטלה אחרי עונה אחת שכללה שישה פרקים בלבד.
וויליאמס שיחק לאחרונה בסדרה "רק רוצחים בבניין" והצטרף לעונה החדשה של "תוכנית הבוקר", אבל הוא מוכר בעיקר מדרמת בית החולים הנצחית "האנטומיה של גריי", שבה כיכב בשנים 2009-2022 וחזר לאחר מכן לעוד כמה הופעות אורח.
כמו דמותו בסדרה, וויליאמס חווה לא מעט דרמות בחייו האישיים: בשנת 2017 הוא נפרד מאשתו ארין דרייק לי אחרי 5 שנות נישואים ושני ילדים משותפים. הם התגרשו סופית רק 3 שנים לאחר מכן ובמשך כמה שנים נוספות היו שקועים במאבקי משמורת, שבמהלכם הוא טען שהיא מונעת ממנו לראות את ילדיו.
בימים שבהם כיכב בסדרת הלהיט והכנסתו, לפי הדיווחים, הייתה יותר מ-6.2 מיליון דולר לשנה - הוא חויב לשלם לגרושתו מזונות חודשיים בגובה של יותר מ-100 אלף דולר, אך לאחר שעזב את הסדרה, בית המשפט הפחית את הסכום ל-6,413 דולר לחודש.
בין הפרידה ונישואיו הנוכחיים, וויליאמס הספיק לצאת עם וכמה נשים, מה שדי עיצבן את גרושתו שטענה שהוא "מחליף נשים כמו גרביים" ואף התלוננה לבית המשפט שילדיהם "חווים פגיעה רגשית" מכיוון שוויליאמס חושף אותם לנשים החדשות בחייו. עכשיו, כשהוא נשוי, היא יכולה להיות רגועה.








