מתיקות שיא: רוי פרישר גוטמן קוטף קמפיין ראשון
בנם ההורס של ינאי והזמר המנוח, אמיר פרישר גוטמן, קטף קמפיין ראשון לרשת אופנת ילדים ודגמן פוזות למצלמה - כאלה שגרמו לנו לתהות האם הוא עושה זאת מיום היוולדו. המלצת המדור: אינסולין, תמיד טוב שיהיה בשלוף
צילום: שי יחזקאלי
לא נשקר, את הפוטנציאל הטמון ברוי פרישר גוטמן, בנם של מעצב הפנים והדוגמן ינאי והזמר המנוח, אמיר פיי גוטמן, זיהינו כבר ממש מזמן, ואנחנו מאוד גאים בעצמנו על האינטואיציה כי הנה הגיע תורו לקטוף קמפיין ראשון. רוי הצטלם לרשת אופנת הילדים "נויז" ותהיו בטוחים שזה הולך להיות הדבר החמוד ביותר שראיתם בחיים.
היורש לבית משפחת פרישר-גוטמן, שבעוד פחות מחודשיים יחגוג את יום הולדתו השישי, הגיע לסט הצילומים ודגמן פוזות למצלמה, כאלה שגרמו לנו לחשוב שהוא עושה זאת מאז ומתמיד. טוב נו, לא נשכח את העובדה שיש לו מודל לחיקוי בבית ולכו תדעו - אולי זה בכלל משהו שעובר בגנים. אגב, מיותר לציין שהיה לנו ממש קשה לבחור תמונות, כן? זהירות, שפע של מתיקות לפניכם.

מבט של מקצוען. רוי פרישר גוטמן

שמישהו יביא לנו כוס מים

התעלפנו, ביי

צוחק כמו דוגמן אמיתי

תגיד, רוי, מי מסדר לך את השיער?

אינסולין, מישהו?

עם כל ה"גאנג"

שיק שיק שיק!

חיוך של מיליון דולר!