אחרי שקים קרדשיאן דחתה את מסיבת הבייבי שאוור שלה בעקבות אירועים אחרונים, הידועים גם בשמם "כל מה שקרה ללמאר אודום", בסוף השבוע האחרון זכתה מלכת הטראש סוף סוף לחגוג את הגעתו של הבייבי החדש שממש אוטוטו יגיע לחיינו. וכמובן שהיא עשתה את זה כמו שרק היא יודעת.
קימי אירחה בשבת בבוקר את משפחתה וחברותיה הטובות ביותר, בבית מפואר בבוורלי הילס, של חבר טוב של המשפחה, אירווינג אזוף - אחד המנהלים המוזיקליים החזקים בעולם, שמייצג בין השאר את כריסטינה אגילרה, ד'ה איגלס, ג'רני ועוד. באותה אחוזה אגב, התחתנו בשנת 2009 קלואי קרדשיאן ולמאר.
אותה קלואי אגב, שנאלצה להבריז ממסיבת ההפתעה שנערכה לכבוד יום ההולדת של קים שהתקיים בשבוע שעבר, פיצתה את אחותה הגדולה והגיעה לבייבי שאוור, אך עזבה לאחר שעתיים, וחזרה לבית החולים להיות לצד בעלה בנפרד.
המסיבה, אם תהיתם, ממש לא הייתה "רגילה" עם עוגות חיתולים ותמונות של תינוקות קטנים בכל מקום. לא לא, הפעם הקרדשיאנית בחרה בתמה מיוחדת - קמפינג. מחנאות בשבילכם. קוד הלבוש היה פיג'מות, ולא סתם, אלא פיג'מות תואמות, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים. וכן, בזמן שאנחנו נתפסנו לא מוכנים לגשם הזלעפות שירד אתמול, הבנות התפנקו באחוזה המפוארת והחמימה ושתו שוקו חם בתוך אוהלי טיפי קטנים וחמודים. אוף. אנחנו מקנאים. איזה מזל שהן כל כך אוהבות לחלוק איתנו את הרגעים האלה ואנחנו יכולים לגמרי לדמיין שאנחנו שם איתן.
גם החברה הטובה של האחיות הצעירות קנדל וקיילי ג'נר, ג'יג'י חדיד, הגיעה לחגוג עם המשפחה, רק שכנראה לא הודיעו לה על התלבושת האחידה, או שכיאה לדוגמנית היא אוהבת להיות מיוחדת והגיעה בלבוש אחר. אבל בסדר, היא מהממת ואנחנו סולחים לה. כל עוד יש פלנל ומשבצות, זה תופס.
וככה זה נראה בתוך המסיבה:
A video posted by Kendall Jenner (@kendalljenner)
on Oct 25, 2015 at 3:17pm PDT