הנה חדשות שגרושתו של יו ג'קמן אולי תשמח לשמוע: הזוגיות שלו עם סאטן פוסטר, האישה שלמענה הוא עזב אותה – נמצאת במשבר.
מקורב לשניים סיפר למגזין Woman's Day שג'קמן (57) ופוסטר (51) לא מצליחים למצוא זמן לבלות ביחד. הסיבה דווקא חיובית לכאורה: שניהם שחקנים עסוקים ומבוקשים, ג'קמן במיוחד, אך נראה שבעוד שפוסטר מצליחה למצוא זמן עבור ג'קמן, הוא לא מצליח לעשות את אותו הדבר עבורה. המקורב מספר שפוסטר כל כך מתוסכלת מהמצב – עד שהיא מתחילה להבין למה נישואיו לאשתו הקודמת, דברה-לי פורנס, עלו על שרטון.
"יו מכור לעבודה וסאטן מתחילה להבין עד כמה דברה כנראה הרגישה בודדה לפעמים", אמר - והוסיף שג'קמן משתדל ומזמין את פוסטר להצטרף אליו לכל האירועים שאליהם הוא נאלץ ללכת, אך לפוסטר "קשה ללכת איתו לכל כך הרבה מהם".
הוא מסביר: "היא לא ביישנית אבל היא עסוקה בעצמה עם הקריירה שלה, ויש לה בת צעירה שהיא צריכה לגדל". הוא מוסיף: "למרבה הצער, זה פוגע בזמן האיכות המשותף שלהם. לפעמים הם מרגישים כמו שני קווים מקבילים שמפספסים זה את זה".
יחד עם זאת, המקורבים מבהירים שג'קמן לא בהכרח מעדיף לעבוד על פני לבלות עם בת זוגו – הוא פשוט ממש צריך את הכסף: "הגירושים שלו היו יקרים מאוד אז הוא נאלץ לעבוד הרבה, ובהתחלה סאטן הבינה את זה לחלוטין. התוכנית המקורית שלהם הייתה להתמקד בקריירות שלהם במשך שנתיים ואז לקחת הפסקה למשך חצי שנה בערך ולהתחתן, אבל כרגע נראה שאין לזה סוף וזה גורם ליותר נזק מאשר לטוב".
לפוסטר יש בת אחת, אמילי (9), עם הגרוש שלה, התסריטאי טד גריפין, והמקורב מזכיר: "עד לא מזמן היה לה בעל מסור שסייע לה בהכול. עכשיו היא מרגישה כמו אמא חד הורית וחבריה מודאגים שהיא לא תצליח להסתדר בלי עזרה. הבעיה היא שיו לא יכול לקחת הפסקה – מעורבים כאן יותר מדי כסף ומוניטין. אבל אם הוא יאבד את פוסטר בגלל זה, הוא יהיה מיליארדר אומלל".
בינתיים בכל אופן, היא מגיעה איתו לאירועים החשובים: השניים היו בחודש שעבר במט גאלה, ובשבוע שעבר בפרמיירת סרטו החדש "מותו של רובין הוד" – מה שלא שימח חלק מהגולשים שדאגו להזכיר שהזוגיות שלהם התחילה בבגידה.
4 צפייה בגלריה


ממש צריך את הכסף. ג'קמן ופוסטר, בפרמיירת סרטו החדש
(צילום: Stephanie Augello/Getty Images)
ג'קמן ופורנס התגרשו ב-2023, אחרי 27 שנות נישואים ושני ילדים מאומצים, אוסקר (26) ואווה (21). שנה לאחר מכן פוסטר נפרדה מבעלה, ואז התבררה הסיבה (לכאורה) לגירושים של שני הזוגות: ג'קמן ופוסטר, שכיכבו יחד בהצגה בברודווי – ניהלו רומן.
פורנס אישרה בעקיפין את השמועות: "ליבי וחמלתי יוצאים לכל מי שעבר את המסע הטראומטי של בגידה", היא אמרה לאתר ה"דיילי מייל". "זה פצע עמוק שחותך ושורף, אבל אני מאמינה בכוח עליון ושהיקום, או אלוהים, לא משנה במה אתם מאמינים, תמיד עובד בשבילנו. האמונה הזו עזרה לי למצוא את דרכי בקריסת הנישואים שנמשכו כמעט שלושה עשורים".
4 צפייה בגלריה


ג'קמן ודבורה-לי פורנס
(צילום: DDimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)
מקורב סיפר לאחרונה שפוסטר ערה לביקורת הציבורית - שמכוונת בעיקר נגדה ופחות נגד ג'קמן: "סאטן מנסה להתעלם מזה, אבל הטרולים והביקורת ברשתות מצליחים לפגוע בה. קשה לה עם זה שמדביקים לה תווית של 'הורסת משפחות'. גם ליו קשה עם זה, אבל זה עולם חדש לחלוטין עבור סאטן. מעולם לא שנאו אותה ככה בעבר". המקורב הוסיף: "היא אוהבת את יו, אבל חוששת שהיא עלולה להישאר תקועה עם המוניטין הזה לנצח".





