בסוף השבוע האחרון כדורגלן העבר דייויד בקהאם קיבל כוכב בשדרת הכוכבים בהוליווד. לכבוד המאורע המרגש הגיע דייויד בהרכב משפחתי כמעט מלא ללוס אנג'לס.
במקום שטיח אדום מסורתי, משפחת בקהאם צעדה על שטיח בצבע ירוק דשא כמחווה לקריירת הכדורגל של שחקן העבר. "תמיד חלמתי על זה, אבל לא האמנתי שכבוד כזה יגיע לשחקן כדורגל אנגלי ממעמד הביניים כמוני", אמר בקהאם הנרגש. "זה מדהים שאני כאן היום, כשאנחנו מתכוננים לפתוח את חגיגות פתיחת המונדיאל בארצות הברית. זה רגע עוצמתי להבין איך הספורט שאני כל כך אוהב צמח במדינה הזו בשלושת העשורים האחרונים".
הארפר בקהאם (14), בתם של ויקטוריה ודייויד, החליטה לנצל את השהות בארצות הברית כדי לנסות להוביל לפיוס משפחתי בין אחיה הגדול ברוקלין, אשתו ניקולה פלץ ושאר בני המשפחה.
הנסיכה לבית בקהאם נצפתה כשהיא מגיעה לביתו של אחיה הגדול בבוורלי הילס בסביבות השעה 14:00, זמן קצר לאחר שהסתיים הטקס של אביה.
נראה שהארפר לא עדכנה את אחיה על התוכנית שלה להגיע כי היא נראתה עוזבת את המקום כעבור חצי דקה. מקור יודע דבר אישר לאתר Page Six שברוקלין וניקולה לא היו בבית באותו הזמן. כמה נוח!
מטעם אתר הרכילות פנו לברוקלין לתגובה, וזה אמר: "העובדה שצלמים חיכו שם אומרת הכל - זה הכל תוכנן עבור המצלמות". אאוצ'.
לגבי אי-הגעתו של ברוקלין לטקס חשיפת הכוכב של אביו, אמר מקור: "גם אם הוא היה רוצה להגיע ולהיות עם משפחתו בטקס חשיפת הכוכב, ניקולה לא הייתה מקבלת את זה ברוח טובה".
מקור אחר הוסיף: "שתי האופציות יכולות להיות נכונות - ניקולה שלא אהבה את הרעיון או ברוקלין, שלא רצה לפגוש את הוריו".
לטובת מי שלא עקב אחרי הדרמה המשפחתית של הבקהאמים, נזכיר שבחודש ינואר האחרון ברוקלין פנה לרשתות החברתיות כדי לשים סוף (לטענתו) לשמועות הרצות ברשת סביב הסכסוך המשפחתי: "אני נשלט על ידי משפחה שמעדיפה יחסי ציבור מעל לכל דבר אחר".
ברוקלין הוסיף: "שתקתי במשך שנים ועשיתי כל מאמץ אפשרי כדי לשמור על העניינים האלה פרטיים. למרבה הצער הוריי והצוות שלהם המשיכו לפנות לתקשורת ולא הותירו לי ברירה אלא לדבר בשם עצמי ולספר את האמת על חלק מהשקרים שפורסמו.
"אני לא רוצה להתפייס עם המשפחה שלי. בפעם הראשונה בחיי אני לא נשלט - אני עומד על שלי. במשך כל חיי הוריי שלטו בפרסומים על המשפחה שלנו. פוסטים ברשתות, אירועים משפחתיים ומערכות יחסים לא אותנטיות היו חלק בלתי נפרד מהחיים אליהם נולדתי. לאחרונה ראיתי במו עיניי כמה הם ירחיקו לכת כדי להפיץ שקרים בתקשורת, בעיקר על חשבון אנשים חפים מפשע. הכל כדי לשמר את החזות שלהם. אבל אני מאמין שהאמת תמיד יוצאת לאור".







