תגיות
מסעדה
עוד כתבות בנושא מסעדה
לא פלא שהמקום הזה עובד כבר 34 שנה
נמסטה, מסעדה הודית ותיקה באשדוד, מצליחה להתמודד יפה עם אתגרי הכשרות. למרות כמה בעיות, אפשר לאכול שם ארוחה ענקית וטובה, בעיקר אם תלכו על מנת קארי בקר
יהונתן כהן
|
22.08.25
"בחלומות הכי גרועים שלי לא חשבתי שייפלו טילים מאיראן על תל־אביב, בטח לא על מסעדה שלי"
במקום לקבל כוכב מישלן, מסעדת "היבה" של יוסי שטרית כמעט נחרבה במלחמה. בריאיון שיפורסם בסוף השבוע ב-"7 לילות" ו-ynet+, אחד השפים המצליחים והאהובים בישראל מדבר על רגעי החרדה, ההתאוששות המהירה, הגזענות שספג בדרך למעלה ומה באמת קורה עם אסף גרניט ב"משחקי השף"
רז שכניק
|
21.08.25
"הדייט הראשון של ביבי ושרה היה בטנדורי. הם אוהבים אוכל הודי, אבל בלי כוסברה"
החברות עם ראש הממשלה ורעייתו - וההעדפות הקולינריות שלהם | האהבה העצומה מהקהל של טנדורי לצד הביקורות הצוננות שספגה ממבקרי מסעדות | הקריסה של מפעל המזון שעלתה לה ולבעלה מיליונים | ולמה היא לא ממליצה לאף אחד לפתוח מסעדה, בעוד היא עצמה בטוחה ש"אם יום אחד אסגור את המסעדות שלי, אני אמות" | רינה פושקרנה, המלכה של האוכל ההודי בישראל, בריאיון חשוף
תיקי גולן
|
16.08.25
זה מקום שיכול להיות אחלה טברנה שמחה בשוק, אבל משהו התפספס
החסה בסלט הייתה עייפה מדי והירקות הצלויים נראו כמו פחם - השוק 34 בעפולה חייבת להשתפר. כריך הבשר, לעומת זאת, מצוין. גם השירות והאווירה
יהונתן כהן
|
15.08.25
המדינה עם הקינוחים הכי מוגזמים בעולם
לא רק "משחק הדיונון" - הגל הקוריאני ששטף את העולם בשנים האחרונות כולל גם אוכל שכולם אוהבים לדבר עליו ובעיקר לצלם אותו. איך התפתחה האובססיה לאוכל הקוריאני, שנחשב ל"מרוקו של אסיה", ממאכלים מסורתיים ועד מנות מושחתות? בעזרת דחיפה קטנה מטיקטוק
ספיר גורדו
|
07.08.25
הפיצה ענקית, הפסטה חלומית: ארוחה איטלקית בתוך אזור תעשייה
דולצ'ה התחילה כארוחת פיצות לחבר'ה - והפכה למסעדה שהרימה את אזור התעשייה של רעננה. מהביסים של הפתיחה ועד הניוקי שנמס בפה - לא פלא שיש לה קהל מעריצים. רק נחוץ קצת עדכון למחירים פה ושם
יהונתן כהן
|
02.08.25
פריך, חם ומושלם: המקומות שבהם נמצא הצ'יפס הכי טעים בארץ
עם גרידת לימון, גבינה או רוטב משוגע. במנה של שף או בשיפודייה שיודעת את העבודה. ליד המבורגר או סתם ככה בצלחת - בתוספת מלח בלבד. צ'יפס הוא מאכל שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול, בעיקר בכמה מקומות שהפכו אותו ליצירת מופת. לפניכם רשימה רותחת
תיקי גולן
|
01.08.25
המסעדה החדשה של השף המוערך: "לא רק לאנשים עם הרבה כסף"
השף תומר טל יפתח מקום חדש במקום מסעדת פרדס היוקרתית במלון דה ג'ורג' בתל אביב. התוכנית: לפנות לקהל רחב יותר
תיקי גולן
|
29.07.25
ישראלים השתתפו במחאה נגדה - והשקת המסעדה של איל שני בברלין בוטלה
המסעדה גילה וננסי הייתה אמורה להיפתח בחגיגיות בברלין, אך קמפיין רשת והפגנה של פעילים אנטי ישראלים, שחלקם ישראלים בעצמם - הצליחו למנוע את האירוע. "מפתיע וגם מכעיס שזה בא דווקא מהם, אבל אנחנו נמשיך לפתוח עוד ועוד מקומות בעולם", אמרו הבעלים איל שני ושחר סגל
איתמר אייכנר
|
22.07.25
הגיעה עם בעל המסעדה ש"חגגה טילים" על ישראל - ותקפה יהודים | תיעוד מלונדון
אישה תועדה תוקפת סועדים מחוץ למסעדה כשרה ברחוב בייקר, זורקת עליהם אוכל ושוברת טלפון: "שאלה את אחת הנוכחות אם היא ישראלית - ותקפה כשהתשובה הייתה חיובית". היא נעצרה ושוחררה בערבות, הגבר שהתלווה אליה בתקרית אירח בעבר "מסיבת צפייה" בשיגורי טילים מאיראן לישראל
איתמר אייכנר
|
20.07.25
הכול מתחיל בבצק אחד - שהופך לשני מאפים מעולים
נאפים, נשזפים ומתחרים על החך: האחד כיסוני, במילוי עוף - מעולה ליד סלט עלים. השני פתוח, עם מנגולד, מושלם עם קישואים ביוגורט. נירה ורותי פותחות שולחן של קיץ עם השף ענר בן רפאל
נירה ורותי רוסו
|
20.07.25
כמעט בכינו מרוב חריפות - אבל זו הייתה ארוחה מעולה
אחרי אכזבה קטנה במקום אחר, מסעדת המחתרת התאילנדית בפרדס חנה הייתה כל מה שצריך - אוכל שנאמן למקור ולא מוותר על שום טעם בדרך. ויש מנה אחת כל כך טובה, שעדיין חולמים עליה בלילה
יהונתן כהן
|
18.07.25
המאפייה שהשפים עולים אליה לרגל הפכה למסעדה מוצלחת
ווילד ברד החלה כמאפייה בתל אביב - והפכה למסעדה בכפר דניאל. ללחמים המעולים הצטרף תפריט אוכל קטן שעושה חשק
דוד קישקה
|
15.07.25
"לא רציתי להיות מסעדנית כמו ההורים שלי, אבל זה בער בי"
עדן שרייר דור, הבת של ננה שרייר וגולן דור, גדלה במשך שנים בלב הסצנה התל אביבית עם הורים שהחזיקו מקומות ידועים כמו ננוצ'קה. ואז היא החליטה לעזוב את הכול, להתנתק – ופתחה בגיל 25 בר בקיבוץ דגניה א'. בריאיון היא מדברת על הילדות במסעדות, התבגרות בתוך חיי הלילה של העיר וההחלטה שהמקום החדש שלה יהיה כשר: "למה לחסום חצי מהאנשים?"
תיקי גולן
|
11.07.25
99 שקל לארוחת סטייק בתל אביב: מצאנו דיל בשר מעולה
איך מצליחים למכור ארוחת אנטרקוט בפחות מ-100 שקל וארוחת בשר זוגית ענקית ב-205 שקל? ובכן: בלי מלצרים ועם סכו"ם מפלסטיק. וזה עובד מצוין. ביף בשרונה מרקט בתל אביב הוא מקום פשוט של בשר טוב. לא צריך יותר מזה
יהונתן כהן
|
11.07.25
השפית הטובה בעולם בריאיון: "חשוב לי לשמור על פרופורציות"
אחרי שהוכתרה לשפית הטובה בעולם, השפית פיצ'איה סונטורניאנאקיג' ובקיצור "שף פאם", שעומדת בראש כמה מסעדות וברים בבנגקוק, מספרת בריאיון על מקורות ההשראה והשימוש בצמחי מרפא סיניים במנות כמו העוף השחור - מנה סינית מסורתית שנקשרה בהמון אמונות טפלות ומביאה אליה סועדים מכל העולם
דוד קישקה
|
07.07.25
אורי בורי: "כשאנשים רוצים לפתוח מסעדה, אני עונה Don't"
השנים האחרונות היו בלתי אפשריות עבור השף אורי יחמיאס: מגפת הקורונה, פרעות שומר החומות שבהן הוצתה מסעדת אורי בורי שלו, מלחמה, טילים מאיראן ועיר ריקה ממבקרים. אבל למרות הכול, בגיל 80 הוא לא עוזב את עכו, לא סוגר את המטבח – ממשיך למלא שולחנות וגם מתארח בארועי "פורט שף" בתל אביב. "אמא שלי הייתה אומרת שעל שני דברים אסור לוותר בחיים – תקווה והומור". לאחרים, לעומת זאת, הוא לא ממליץ על המקצוע
תיקי גולן
|
04.07.25
יש מצב שזו המסעדה הכי טובה שנפתחה השנה
סטודיו גורשה היא לא סתם מסעדה טובה, היא מקום פורץ דרך. השף אלעזר טמנו מכין אוכל אתיופי ואפריקני שאפשר לסכם במילה אחת: וואו. בכמה מילים: זה המקום הכי מעניין ומיוחד של השנה המשוגעת הזו
יהונתן כהן
|
04.07.25
הפנינה שמסתתרת בתוך הבלאגן של תל אביב
רחוב בן יהודה בתל אביב עדיין בכאוס בגלל פגיעת טיל ועבודות הרכבת הקלה, אבל בתוך כל הרעש נפתחה המסעדה הגיאורגית סלומה - עם מאפים, נקניקיות וגם חמוצים מעולים
דוד קישקה
|
02.07.25
הבעלים עבדה עד גיל 92: המסעדה המיתולוגית נסגרה
"הזקנה", המסעדה המאולתרת של רחל דדון בתוך גינה ציבורית, האכילה דורות שלמים באשדוד. אחרי 50 שנה נאלץ בנה לסגור את המקום. "אמא שברה את האגן וכבר לא מסוגלת לבשל, כולם עצובים ורוצים שתחזור - אבל זהו, נגמר"
תיקי גולן
|
27.06.25
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
אונס
אשפוז
המלך צ'רלס
כושר
לונדון
משפחת המלוכה
סרטן
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
אונס
אשפוז
המלך צ'רלס
כושר
לונדון
משפחת המלוכה
סרטן
תגיות קשורות
בר זגה
סלבס
ענבל חננאל
פפראצי
יוני פרוים
רכילות
הוליווד
עומר דניאל
בר רפאלי
מייגן מרקל