תגיות
אוכל
עוד כתבות בנושא אוכל
"הציעו לי 10,000 שקל בשביל לבשל בשבת - סירבתי": המהפך של השף שקד פחימה
בדרך למעמדו כאחד מהשפים הבולטים בישראל בתחום המסעדות הכשרות, שקד פחימה מ"אולה אולה" עבר מסע ארוך ומלא בתהפוכות | בתפריט: ילדות ככדורגלן מבטיח שקיבל זימון למבחנים מבאיירן מינכן, חזרה בתשובה ולימוד תורה במשך 13 שעות ביום, התמחות אצל אביב משה - ומפגש ראשון ומטלטל עם שרימפס | ואז הגיעה השיחה עם רב שגרמה למפנה דרמטי בקריירה ומסעדה מצליחה בלב שוק הכרמל בתל אביב שהפכה למוקד עלייה לרגל עבור סלבריטאים | מה הפלא שאין לו מושג מהי המנה הבאה של חייו?
רועי אלמן
|
22.02.25
האכלנו את התאילנדים ששוחררו מהשבי. רצינו להגיד - אתם לא לבד
כמעט 500 ימים אחרי שנחטפו מהעוטף, שוחררו חמישה עובדים תאילנדים לבית החולים בישראל. עד שחזרו למולדת, רותי רוסו דאגה להשיג להם אוכל של בית
נירה ורותי רוסו
|
16.02.25
סיר לשבת: 11 תבשילים נימוחים ומחממים
הקור בחוץ הוא הזדמנות טובה לחמם את הבטן בעזרת תבשילים - מטלה או אוסובוקו עם ירקות ועד סיר של תפוחי אדמה וערמונים
ynet אוכל
|
14.02.25
"מסעדות שמגישות מזון לא פוטוגני - נסגרו": כך השפיעו ביקורות הטיקטוק על האוכל
פעם מבקרים היו חורצים גורלות של מסעדות, היום זו הטיקטוק. מקומות שמגישים אוכל לא פוטוגני נסגרים. שפים נאלצים לעדכן את התפריט בהתאם לטרנדים המתחלפים. והטעם (מי אמר המבורגר מצופה זהב?) כבר פחות חשוב מהחוויה כי מדובר במופע. בחו"ל המגמה הזאת הפכה משפיעני אוכל למיליונרים. בארץ משפיען שווארמיות מינף את הפופולריות לפתיחת אימפריה של שמונה סניפים. ורק הלקוחות הנוהרים לא יודעים שרבים מהטיקטוקרים מפרגנים - פשוט כי הם מקבלים על זה כסף
גבי בר-חיים
|
13.02.25
פיצה, קאפקייק והמבורגר: למה אנשים מקעקעים מאכלים על הגוף שלהם?
המשפחה שקעקעה ארטישוק על היד, טרנד הראמן וגם גלידה צבעונית. יצאנו לבדוק למה אוכל הפך להשראה לקעקועים - וגילינו את הסיפורים והתשוקות שמאחוריהם. כן, גם מאחורי ארוחה של מקדונלד'ס
ספיר גורדו
|
12.02.25
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
יצאנו לבדוק: מהי המנה הכי ישראלית?
פתיתים, שקדי מרק ואפילו אבקת מרק – מסתבר שהטעם הישראלי מסתתר דווקא במאכלים הכי פשוטים. קובי אדרי יצא לגלות מה הופך אותם למיוחדים כל כך
בשיתוף אסם-נסטלה
|
11.02.25
הסתכנתי בשביל הקבב הזה. הוא היה שווה את ההימור
התור הארוך שהשתרך מחוץ ל"אגדה של קבב", גרם למונה טועם לעזוב את המונית בנקודה הראשונה שמצא. זה נגמר במנה נדיבה במחיר שפוי, מי היה מאמין
קובי רובין
|
04.02.25
5 סיבות טעימות לאכול בשוק של רמלה
בין דוכני ביגוד, הנעלה וכלי בית, שוק רמלה מציע מגוון של מקומות לאכול בהם. מהבורקס הלוהט, דרך המשפחה שמבשלת כבר 60 שנה, החומוס של חליל ועד לפלאפל עם הצעד שיפתיע אתכם. ויש גם בונוס למי שמגיע בימי רביעי
ספיר גורדו
|
23.01.25
"גם מסיר של סבתא אפשר להכין תמונה מושלמת לאינסטגרם"
קריש דם בראש של עמיחי בר הביא אותו לאשפוז של חודש בבית חולים. דווקא שם הוא מצא את הדרך לאינסטגרם והפך לאחת מאושיות האוכל הגדולות בישראל, עם התמחות בצִלחוּת. עכשיו הוא מספר איך מי שהיה ילד עם לקות למידה קשה מרגיש כשהוא מקבל עשרות אלפי לייקים, מה עובר עליו בתור יו"ר של קיבוץ בעוטף עזה ולמה מנה יפה אבל לא טעימה תיזרק מהעמוד (אבל לא להפך)
תיקי גולן
|
22.01.25
הגענו לשוק של נתניה והופתענו: 5 מקומות שאתם חייבים לאכול בהם
היא אולי לא נחשבת ליעד קולינרי קלאסי, אך דווקא השוק של נתניה מציע חוויה מגוונת ועשירה של ריחות וטעמים. מהמטבח הטוניסאי, דרך בישולי סבתא ועד לשניצל עם המתכון הסודי
ספיר גורדו
|
15.01.25
בלי דיסטנס ובפחות מ-20 שקל: הפלאפל שיחזיר אתכם אחורה בזמן
את הכדורים הפריכים של פלאפל רצון ברמת גן תקבלו לא רק במחיר נדיר לזמננו, אלא גם עם פלאשבק נוסטלגי ושיחת חולין עם המוכר, בלי פילטרים
קובי רובין
|
14.01.25
סוף הסרוויס: המספרים מאחורי קריסת ענף המסעדנות בישראל
יותר מ–100 מסעדות נסגרו בארץ בשנה האחרונה, וההזמנות למסעדות במרכז צנחו ב-30%, בצפון ב-80% ובדרום ב-50%. הקורונה, המלחמה, המחסור בעובדים והתייקרות חומרי הגלם: עיון במאזנים של המסעדות שנסגרו חושף איך ההוצאות רק ממשיכות לגדול בזמן שההכנסות נשחקות
ליטל דוברוביצקי, ענת לב-אדלר
|
04.01.25
אישה נחנקה בזמן שאכלה במסעדה בצפון - ואיבדה את הכרתה: "מצבה אנוש"
צוות מד"א שהגיע למסעדה ביישוב עראבה בגליל התחתון פינה את בת ה-48 לבית החולים, תוך פעולות החייאה
חסן שעלאן
|
03.01.25
נעמי גיאת: "מציעים לך סמים, כל אחד בחיי הלילה מתמודד עם זה"
השפית נעמי גיאת הספיקה לברוח מהבית הדתי שלה, להתמכר לסמים ולהיגמל - וכל זה עד גיל 16. ורק אחרי ששבה הביתה מהסיבוב המסוכן הזה, גילתה את המטבח. בריאיון לקראת גמר התוכנית "משחקי השף" שבה היא משתתפת, היא מספרת על התנסויות פסיכדליות, רגעים מסוכנים והפריחה שהגיעה אחר כך במטבחים של אסף גרניט. וגם מחמיאה למנטור יוסי שטרית: "הבנאדם הכי צנוע שהכרתי"
תיקי גולן
|
29.12.24
הפודיז בחרו: המקומות הכי טובים לארוחת בוקר
אומרים שזו הארוחה הכי חשובה ביממה, אבל עוד לפני שתחליטו איך תרצו שיכינו עבורכם את הביצים, באיזה קפה עדיף לבחור ועל איזה מאפה אסור לוותר - חשוב לדעת היכן לאכול אותה. המומחים שלנו עם המקומות שהם אוהבים לפתוח בהם את הבוקר
"ידיעות אחרונות"
|
09.12.24
הבדלים בתזונה: למה גברים ונשים צריכים לאכול אחרת?
מתי מתחילים ההבדלים בבחירות האוכל, מהן הסיבות לבחירות השונות, ואיך מבנה הגוף השונה וההבדלים ההורמונליים משפיעים על ההמלצות התזונתיות לנשים ולגברים? הדיאטנית הארצית של בתי החולים של כללית מסבירה
ד"ר סיגל פרישמן
|
04.12.24
11 מתכונים שישדרגו לכם את האורז
הוא חומר גלם זול וזמין - אבל הוא לא חייב להיות משעמם: מתכונים מושלמים לאורז מעניין ומיוחד
ynet אוכל
|
03.12.24
קינוחים בריאים: חמישה מתכונים מתוקים בלי רגשות אשם
בצד ההנאה, לאכילת מזון מתוק מתלווה גם אשמה על הנזק האפשרי שלו למשקל שלנו ולבריאות. דיאטנית קלינית ממכבי מסבירה למה לא כל מתוק הוא מזיק, איך מינונים הם בסיס לכל תזונה בריאה - ומציעה חמישה מתכונים לקינוחים מתוקים ובריאים
רוני בן אדיבה
|
05.11.24
נמשך גל סגירות המסעדות: "סמאש בורגר" הפסיקה את פעילותה
שנה ושבעה חודשים לאחר שאיש העסקים אייל רודוב קנה את רשת "עד העצם אקספרס" שצברה חובות של 18 מיליון שקל והפך אותה לרשת "סמאש בורגר", הוא סוגר את כל שבעת סניפיה. 70 עובדים הועסקו בה
נווית זומר
|
05.11.24
השף גלעד פלד קיבל שני כוכבי מישלן: "גאה להיות ישראלי"
מושיק רוט כבר לא לבד: גם השף ישראלי גלעד פלד זכה בשני כוכבי מישלן על מסעדת קולונאד בשווייץ. בריאיון הוא מספר על המסעדה של גורדון רמזי ששינתה את חייו, הגאווה בשירות הצבאי כקצין ואיך ההשראה מישראל משתלבת בתפריט צרפתי
תיקי גולן
|
30.10.24
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
תגיות קשורות
בר זגה
ענבל חננאל
סלבס
פפראצי
יוני פרוים
רכילות
הוליווד
עומר דניאל
בר רפאלי
Pplus