תגיות
אוכל
עוד כתבות בנושא אוכל
בפעם החמישית ברציפות: כוכב מישלן למסעדה של אסף גרניט
השף הישראלי שומר על כוכב המישלן של מסעדת ״שבור״ בפריז – וחוגג את ההישג בצעד מפתיע: פתיחת חשבון אינסטגרם ראשון אחרי שנים של הימנעות מנוכחות ברשתות החברתיות
תיקי גולן
|
31.03.25
ארבע שעות על הרגליים: תכירו את ממתק הקוהקוטו
רק בישראל זה הגיוני - צעירה ילידת רוסיה, שנישאה לערבי וגרה בכרמיאל, שוברת את הרשת כשהיא מכינה ממתק יפני מסורתי בעבודת יד
מלי זיידמן
|
31.03.25
כל כדור זהב: מפת הפלאפליות הטובות של ישראל
ההוא עם התוספת הכתומה והבלתי צפויה, הדוכן שמחליף את הפיתה בלחוח, האחד שנחשב לפייבוריט של האוהדים, הירושלמי הכי ותיק שיש וזה שנשאר פתוח גם כשתושבי העיר פונו – יצאנו למסע בעקבות הכדור הכי ישראלי שקיים. הפלאפל האהוב עליכם לא נמצא ברשימה? ספרו לנו בתגובות
יהונתן כהן
|
29.03.25
שפים ממליצים: המנות שאנחנו הכי אוהבים של שפים אחרים
רפי כהן מתפעל מהסשימי של מידן סיבוני, אסף גרניט מתמוגג ממנת תפוחי האדמה של יוסי שטרית ושיראל ברגר מחמיאה לקרפצ'יו התאנים של איל שני. ביקשנו מהשפים המובילים בישראל לבחור את המנה שהם הכי אוהבים לאכול דווקא אצל המתחרים, ועל הדרך שמענו גם לאיזו מסעדה ישראלית שנסגרה הם הכי מתגעגעים ומה המנה הכי יקרה שאכלו אי פעם
תיקי גולן
|
28.03.25
נקניקייה ב-5 שקלים: יש אנשים שבאים לאיקאה רק בשביל לאכול – ניסינו גם
בלי לקנות רהיטים, בלי ללכת לאיבוד במבוך המדפים – רק אוכל. מקפה ב-5 שקלים דרך הגלידה ועד כדורי הבשר האייקוניים, יצאנו לבדוק האם הארוחות באיקאה באמת שוות את ההייפ, ולמה הרבה אנשים מגיעים לשם מדי יום בלי כוונה לרכוש אפילו כיסא קטן, אלא רק בשביל לזלול
ספיר גורדו
|
26.03.25
המיקום הפתיע, אבל הקבב הזה שווה את הנסיעה
חבר שגר בצפון נתן הוראות מדויקות ואחרי נסיעה ארוכה וניווט מקומי, המונה טועם הגיע ליעד - הקבב של עובד בקריית שמונה. המראה, השירות והטעמים לא השאירו מקום לספק: לקבב מעולה – נוסעים במיוחד
קובי רובין
|
18.03.25
שולחן שוק: הטעויות שעולות לכם אלפי שקלים – ואיך להימנע מהן
שולחן שוק הוא אחד הטרנדים החמים ביותר בישראל – אבל איך מתכננים שולחן שוק נכון, מבלי לבזבז אלפי שקלים?
מוגש מטעם Bravos
|
09.03.25
בתוך סופרמרקט רגיל מסתתר כריך קציצות מדהים
ההנחיות היו ברורות: "רד במדרגות, תגיע לקופות, קח ימינה עד סוף ואז שמאלה". המונה טועם הגיע עד לקריית שמונה, פגש את אמא יפה וגילה פנינה טעימה במקום לא צפוי
קובי רובין
|
04.03.25
5 מקומות טובים לאכול בהם באחת השכונות המפורסמות של ישראל
בלי פוזה, בלי תפריטים מהודרים אבל עם הרבה אהבה, סיפורים וטעמים. הסתובבנו בשוק של שכונת התקווה בתל אביב וגילינו עולם קולינרי עממי וצבעוני
ספיר גורדו
|
03.03.25
"הציעו לי 10,000 שקל בשביל לבשל בשבת - סירבתי": המהפך של השף שקד פחימה
בדרך למעמדו כאחד מהשפים הבולטים בישראל בתחום המסעדות הכשרות, שקד פחימה מ"אולה אולה" עבר מסע ארוך ומלא בתהפוכות | בתפריט: ילדות ככדורגלן מבטיח שקיבל זימון למבחנים מבאיירן מינכן, חזרה בתשובה ולימוד תורה במשך 13 שעות ביום, התמחות אצל אביב משה - ומפגש ראשון ומטלטל עם שרימפס | ואז הגיעה השיחה עם רב שגרמה למפנה דרמטי בקריירה ומסעדה מצליחה בלב שוק הכרמל בתל אביב שהפכה למוקד עלייה לרגל עבור סלבריטאים | מה הפלא שאין לו מושג מהי המנה הבאה של חייו?
רועי אלמן
|
22.02.25
האכלנו את התאילנדים ששוחררו מהשבי. רצינו להגיד - אתם לא לבד
כמעט 500 ימים אחרי שנחטפו מהעוטף, שוחררו חמישה עובדים תאילנדים לבית החולים בישראל. עד שחזרו למולדת, רותי רוסו דאגה להשיג להם אוכל של בית
נירה ורותי רוסו
|
16.02.25
סיר לשבת: 11 תבשילים נימוחים ומחממים
הקור בחוץ הוא הזדמנות טובה לחמם את הבטן בעזרת תבשילים - מטלה או אוסובוקו עם ירקות ועד סיר של תפוחי אדמה וערמונים
ynet אוכל
|
14.02.25
"מסעדות שמגישות מזון לא פוטוגני - נסגרו": כך השפיעו ביקורות הטיקטוק על האוכל
פעם מבקרים היו חורצים גורלות של מסעדות, היום זו הטיקטוק. מקומות שמגישים אוכל לא פוטוגני נסגרים. שפים נאלצים לעדכן את התפריט בהתאם לטרנדים המתחלפים. והטעם (מי אמר המבורגר מצופה זהב?) כבר פחות חשוב מהחוויה כי מדובר במופע. בחו"ל המגמה הזאת הפכה משפיעני אוכל למיליונרים. בארץ משפיען שווארמיות מינף את הפופולריות לפתיחת אימפריה של שמונה סניפים. ורק הלקוחות הנוהרים לא יודעים שרבים מהטיקטוקרים מפרגנים - פשוט כי הם מקבלים על זה כסף
גבי בר-חיים
|
13.02.25
פיצה, קאפקייק והמבורגר: למה אנשים מקעקעים מאכלים על הגוף שלהם?
המשפחה שקעקעה ארטישוק על היד, טרנד הראמן וגם גלידה צבעונית. יצאנו לבדוק למה אוכל הפך להשראה לקעקועים - וגילינו את הסיפורים והתשוקות שמאחוריהם. כן, גם מאחורי ארוחה של מקדונלד'ס
ספיר גורדו
|
12.02.25
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
יצאנו לבדוק: מהי המנה הכי ישראלית?
פתיתים, שקדי מרק ואפילו אבקת מרק – מסתבר שהטעם הישראלי מסתתר דווקא במאכלים הכי פשוטים. קובי אדרי יצא לגלות מה הופך אותם למיוחדים כל כך
בשיתוף אסם-נסטלה
|
11.02.25
הסתכנתי בשביל הקבב הזה. הוא היה שווה את ההימור
התור הארוך שהשתרך מחוץ ל"אגדה של קבב", גרם למונה טועם לעזוב את המונית בנקודה הראשונה שמצא. זה נגמר במנה נדיבה במחיר שפוי, מי היה מאמין
קובי רובין
|
04.02.25
5 סיבות טעימות לאכול בשוק של רמלה
בין דוכני ביגוד, הנעלה וכלי בית, שוק רמלה מציע מגוון של מקומות לאכול בהם. מהבורקס הלוהט, דרך המשפחה שמבשלת כבר 60 שנה, החומוס של חליל ועד לפלאפל עם הצעד שיפתיע אתכם. ויש גם בונוס למי שמגיע בימי רביעי
ספיר גורדו
|
23.01.25
"גם מסיר של סבתא אפשר להכין תמונה מושלמת לאינסטגרם"
קריש דם בראש של עמיחי בר הביא אותו לאשפוז של חודש בבית חולים. דווקא שם הוא מצא את הדרך לאינסטגרם והפך לאחת מאושיות האוכל הגדולות בישראל, עם התמחות בצִלחוּת. עכשיו הוא מספר איך מי שהיה ילד עם לקות למידה קשה מרגיש כשהוא מקבל עשרות אלפי לייקים, מה עובר עליו בתור יו"ר של קיבוץ בעוטף עזה ולמה מנה יפה אבל לא טעימה תיזרק מהעמוד (אבל לא להפך)
תיקי גולן
|
22.01.25
הגענו לשוק של נתניה והופתענו: 5 מקומות שאתם חייבים לאכול בהם
היא אולי לא נחשבת ליעד קולינרי קלאסי, אך דווקא השוק של נתניה מציע חוויה מגוונת ועשירה של ריחות וטעמים. מהמטבח הטוניסאי, דרך בישולי סבתא ועד לשניצל עם המתכון הסודי
ספיר גורדו
|
15.01.25
בלי דיסטנס ובפחות מ-20 שקל: הפלאפל שיחזיר אתכם אחורה בזמן
את הכדורים הפריכים של פלאפל רצון ברמת גן תקבלו לא רק במחיר נדיר לזמננו, אלא גם עם פלאשבק נוסטלגי ושיחת חולין עם המוכר, בלי פילטרים
קובי רובין
|
14.01.25
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
אונס
אשפוז
המלך צ'רלס
כושר
לונדון
משפחת המלוכה
סרטן
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
אונס
אשפוז
המלך צ'רלס
כושר
לונדון
משפחת המלוכה
סרטן
תגיות קשורות
בר זגה
סלבס
ענבל חננאל
פפראצי
יוני פרוים
רכילות
הוליווד
עומר דניאל
בר רפאלי
מייגן מרקל